Mundus Advies is werkzaam vanuit Middelharnis.
U kunt bij ons advies krijgen over hypotheken, verzekeringen en kredieten. Alle kennis welke nodig is om een goed advies te kunnen geven is aanwezig. Ook de vergunning van de AFM, aansluiting bij het Klachteninstituut en de inschrijving bij de SEH zijn aanwezig.

U krijgt dus altijd een advies van een erkend hypotheek adviseur.
Onze doelstelling is om u te helpen zoals wij zelf graag geholpen zouden willen worden. Aandacht voor uw wensen en tijd voor uw vragen. Er komen namelijk best veel zaken kijken bij het kopen van een huis en het verzekeren. Met de laagste rente, premies en onze onafhankelijkheid willen wij u niet overtuigen. Deze zaken zijn vanzelfsprekend. Als u een eerlijk en duidelijk advies wilt, zonder haken en ogen en zonder alle praatjes eromheen, dan zit u bij ons goed.
Mundus Advies werkt met een dienstverleningsdocument.
In dit document staat welke werkzaamheden wij verrichten, wat onze vergoedingen zijn voor onze werkzaamheden en op welke manier deze vergoedingen voldaan kunnen worden.
Tevens werkt Mundus Advies met een dienstenwijzer. In dit document staat beschreven hoe onze dienstverlening eruit ziet.